Trine Jensen Gadegaard

Musik gør mig glad i låget, og jeg vil så gerne give denne glæde videre. Så er det lige meget hvem du er. Du behøver ikke have musik tæt inde på livet. Det skal jeg nok sørge for, at du får.

Om mig: Jeg er uddannet saxofonist fra det Fynske Musikkonservatorium, Conservatoire Royal de Bruxelles og Conservatorium van Amsterdam.
Jeg har undervist siden 1995, hvor jeg gjorde mine første erfaringer som lærer. Efterfølgende har jeg undervist i Danmark, Luxembourg, Belgien, og nu igen i DK. Klarinetten har jeg kastet min kærlighed på senere.
Jeg underviser i niveauerne fra begynder til konservatorie.
Som musiker har jeg spillet i mange forskellige konstellationer. F.eks: saxofon-kvartet, klaver-saxofon-duo, saxofon og slagtøj, bigband, symfoniorkester.

Jeg elsker sammenspil og orkester, og min store ambition er at videregive glæden, ved at spille et instrument og at spille sammen med andre.
Ud over at undervise i saxofon og klarinet, er jeg også dirigent for flere orkestre. Jeg har i særdeleshed arbejdet med blæsere. Både ungdoms-orkestre og voksen-orkestre.

Yderlige oplysninger

Underviser I

Saxofon
Klarinet
Tværfløjte
Hørelære MGK

Telefon

29703701